En liten tröst

http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE

Jag är inte så teknisk men här är en fin låt till en kall natt. :)


Trött tiger

Livet är så konstigt, eller hur?
Skickade iväg ett sms till dig. Några timmar har gått. Jag vet inte vad jag känner för dig eller vad du känner för mig. Jag tror att jag saknar dig. Varför känns det som jag redan förlorat dig? Fanns det ens något att förlora? Betyder jag något för dig överhuvudtaget? Jag är rädd att du har börjat få större betydelse för mig än jag vill erkänna. Men det är väl mitt fel, jag har själv försatt mig i en minst sagt förvirrande sitution. På g samtidigt som vi har sex, eller bara kk? Hur kan det kännas så lätt när vi ses men så svårt när vi är ifrån varandra. Tid ensam till att analysera och övertolka.
Jag hoppas att du har det bra i nån stuga vid ett snöigt berg. Berg. Allt får mig att tänka på dig. Inte alllt förstås, bara nästan. Inget får bort dig från mitt huvud igen. Jag hoppas att du har det bra i nån stuga vid ett snöigt berg och tänker på mig. Men det tror jag inte. Måste jag redan leta efter ett nytt byte? Jag var ju inte klar med dig än. Till och med tigrinnor kan bli trötta på att ge sig ut på jakt.

Miaou <3

Gott Nytt År!!

Ett nytt år, en ny blogg. 2011, det ska bli spännande att se vad året har att erbjuda. Efter en lyckad nyårsafton som avslutade ett fantastiskt år som för mig blev året för många förstagångsupplevelser. 2010 var ett år där mycket hann hända. Jag tvekar förstås inte på att 2011 kan bli lika händelserikt. Det blir vad man gör det till. Det är bara att kasta sig över möjligheterna som en hungrig tigrinna. Skvaller om alla mina förstagångare jag slukade 2010 får ni snart veta. Nu är jag så trött från nyår så jag måste gå och sova i min mysiga djungel. Skvaller från nyårshelgen och om mitt liv lovar jag att berätta mycket mer om inom kort!

Raaawr, er Tigresa


RSS 2.0